німецька кухня твір
Поняття німецька кухня об єднує різні стилі кулінарного мистецтва, які поширені в німеччині. Слід зазначити, що в німецькій кухні немає єдності, у кожного регіону є свої особливості. Великою кількістю оригінальних страв в місцевій кухні відрізняються південні райони баварії і швабії, які також відомі в австрії і швейцарії. Ковбаса - улюблене блюдо в усіх регіонах німеччини. 1 особливості німецької кухні з півдня на північ. Найулюбленішою стравою баварців є смажена свинина з кнедлями з картоплі або бублики, а на перше — суп з ліверними галушками. У франконії перевагу надають відомим нюрнберзьким смаженим ковбасам. Об истории национальной немецкой кухни известно очень мало. Зарождалась она во времена существования древнего рима. Между тем, особого развития с тех пор и до начала хх века так и не получила. Федеративної республіки німеччина. Клімат звичаї обряди традиції. Особливості і характерні риси німецької національної кухні. Технологія приготування перших других страв борошняних кондитерських виробів десертів. Особливості німецької кухні. От чому, сьогоденна німецька кухня належить до числа найситніших та найжирніших кухонь, що містить багато висококалорійних страв. Це страви з м яса свинини, яловичини, дичини, птиці, а також велике розмаїття бутербродів, їх готують з пшеничного, житнього хліба та хрустких хлібців. З овочів — найпопулярніша капуста та картопля. Характеристика, географічне положення федеративної республіки німеччина. Клімат, звичаї, обряди, традиції. Технологія приготування перших, других блюд, борошняних кондитерських виробів, десертів. Che) — вирізняється великою різноманітністю страв зі свинини, телятини, яловичини, птиці, дичини, риби. Популярні різноманітні овочі, особливо капуста, картопля, найчастіше у відвареному вигляді. Широко розповсюджені кисломолочні продукти, бутерброди, страви з яєць. Ковбаски з кислою капустою та картоплею. Особливості німецької кухні в німецькомовних країнах. Аналіз схожості та різноманітності національних страв у різних федеральних землях німеччини. Рецепти страв німецької кухні, у тому числі, що вживаються українцями, а також найулюбленіші страви німців. Міністерство освіти та науки україни. Полтавський державний національний педагогічний університтет ім. Національна кухня німеччині. Опис особливостей національної кухні німеччині, харчування в готелях, поради туристам по харчуванню. Майже у всіх німецьких універсамах є затишні кафе, як правило, на верхніх поверхах. У них зазвичай самообслуговування, всі страви виставлені на прилавках і можна зробити вибір не обтяжуючи себе читанням меню і поясненнями з офіціантом. Такі місця можна сміливо рекомендувати туристам для щільних і недорогих сніданків і обідів. В німецьку кухню з інноваціями. Державний навчальний заклад “херсонське вище професійне училище ресторанного господарства” майстер - клас давидова ніна іванівна. Федеративна республіка німеччина (фрн), держава в центральній європі, яка з 3 жовтня 1990 року об єднала всі території, розділені між двома німецькими державами після другої світової війни. Національні страви німецької кухні дуже популярні в європі. Що стосується нашої країни, то більшість кулінарів воліють готувати споконвічно російські обіди. Хоча деякі господині все ж намагаються урізноманітнити своє меню і роблять німецькі страви. Про те, які інгредієнти вони включають в свій склад, а також які особливості мають, ми розповімо в наведеній статті. Загальна інформація про німецької кухні. Німецька кухня відрізняється великою різноманітністю страв з різних овочів, свинини, птиці, дичини, телятини, яловичини і риби. Овочів споживається дуже багато, особливо у відварному вигляді, як гарнір - цвітна капуста, стручки квасолі, морква, червонокачанна капуста і ін. Надзвичайно популярні у німців бутерброди з різними продуктами. Маслом, сиром, ковбасою, сиркової масою, рибою і ін в асортименті закусок - салати з національна кухня німеччині.
Коментарі
Дописати коментар